KLUBB FEMTASTIC AVSLUTNINGSHELG 29/5 • LIVE: KANYI • UNRULYSWE • SAFARI SOUND • MAYDAR • KIPPSHU • NEYNEY

11245516_1448239232145892_6654252672751348094_o

I 14 veckor har vi spelat, dansat, haffat och hängt ut den i Marie Laveaus källare. Mellan höga palmer, vackra tyger och väggar fyllda av fet graffiti har våren och försommaren sprungit iväg och det är nu dags för Femtastic att ta sommarlov från vår nyfunna ML-familj </3.
Men! Detta med en stor, fet OBS på att vi inte tänker avsluta säsongen utan en riktigt magnifik avslutningskväll fylld av episka live- och dansshows, feta DJ-sets och massa svett och kärlek med en drös genier!

• Marie Laveau, T-bana Mariatorget
• 20 år
• 120 kronor inträde, gratis innan 23
• AW-priser i baren fram till 23
____________________________________________________________

♔♥ LIVE: KANYI ♥♔

Live and direct från Kapstaden kommer fantastiska Kanyi! Vi känner henne från det tidigare musikutbytet mellan Sverige pch Sydafrika; KWAAI där artister som Cleo, Chords och Adam Tensta med flera medverkade. 2014 tog hon även Stockholm med storm när hon värmde upp inför Cleo & Kristin Amparo på Solidaritet Arena. Hon spottar sina feta flows på Xhosa, har en unik karaktär & pondus och vi kan knappt vänta tills hon står på vår scen och droppar den som bara hon kan.

♕♥ SAFARI SOUND ♥♕

Denna dynamiska duo består av DJ Shirikhan & Sammy K, och sedan 2006 har de tillsammans erövrat oräkneliga DJ-bås i vårt avlånga land. Förutom när de välter klubbar och scener kan du lyssna på dem på radiostationer som Din Gata & P3, där de mixar det senaste inom Hip Hop, Dancehall och Reggae. Vi varnar er; Stretcha ordentligt inför fredag för dansgolvet kommer ryka som aldrig förr, lyssna in dig på deras mixes här:

♔♥ DANS: UNRULYSWE ♥♔

För att maxa källaren ytterligare har vi bjudit in dans-crewet UNRULYswe för show och pepp! Get ready to BOUNCE ya’ll, detta vill ni inte missa!

♔♥ MAYDAR ♥♔

Eminent Club Mama och emcee med grymma selections mellan Hip Hop och Rnb ♥

♔♥ KIPPSHU ♥♔

Fabulous Club Mama och energisprudlare med det bästa inom svensk hip hop & dancehall ♥


____________________________________________________________

Klubb Femtastic är en del av samarbetet mellan kollektivet Femtastic och Marie Laveau Stockholm. Vi presenterar Klubb Femtastic varje fredag och Sugarcane Saturdays varje lördag – alltid med det senaste inom hiphop, reggae, dancehall och afrobeat! Femtastic är ett kollektiv av kvinnor inom urban musik och kultur som verkar för strukturell förändring av en mansdominerad musik- och kulturbransch.

För frågor kontakta emma@marielaveau.se

♔♥ POSTER AV FANTASTISKA Gilma Sobrino Rada ♥♔

FACEBOOKEVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *