Frida Scar

Frida Scar är rapparen och sångerskan från Göteborg vars intensiva rap hörs över beats som rör sig mellan elektroniskt doftande grime till mer klassisk hiphop. Hon kammade hem priset som bästa soloartist 2014 på Local Heroes-galan i Gävle för sin debut-EP ”Schhh”, vilket resulterade i att Sveriges Radio spelade in en liveshow med henne.

Live bjuder Frida Scar på hård rap och dansant vibb. Så här skriver Arbetarbladet i en konsertrecension:
Verkligt lysande är Frida Scar som uppträder för första gången i Gävle. Hon rappar på svenska med en självsäkerhet och språklig briljans som får publiken att gunga med.”(AB 14/12-13)

Frida Scar har spelat på många scener runt om i landet, så som Nefertiti, Konserthuset i Gävle, Göteborgs kulturkalas och på Göteborgs filmfestival för att nämna några. Tillsammans med Femtastic-kollektivet har hon också spelat för 17 000 personer i Kungsträdgården i Stockholm, på Way Out West och Kingsizegalan.

Förutom det mångåriga samarbetet med Mästerkatten i Gamla Gatan Massive, har Frida Scar även samarbetat med Syster Sol, Joel Sahlin, Hofmästarn, Äkta Kärlek, Kapten Röd, Obnoxious, Johan och Djuret och nu senast med Rikard Skizz Bizzi på hans platta 100kg Funk, där hon gästar på låtarna Svett och Kollisionskurs.

En vår- och sommarturné planeras just nu och Frida Scar har med sig en knippe nya låtar i bagaget som hon längtar efter att få spela live!

Vill du boka henne, eller har frågor kring hennes liveset så mejla frida.ols83@gmail.com

Kontakt

Facebook
YouTube
Twitter
Hemsida

   

 
Back to top